Navigatie in browser – e nevoie de HTML5

, 15 Dec, 11:50

telenav-in browser

Stiti cat de important este sa aveti un iPhone la voi, preferabil cu GPS, si, tot preferabil, gratuit?

TeleNav, un jucator important in domeniul GPS-urilor, care lucreaza mai mult cu continut online decat offline, tocmai a anuntat un nou serviciu incredibil.

Dupa cateva luni de lucru la acest concept, compania nu a fost doar capabila sa creeze o aplicatie de navigatie ce functioneaza in browser. Creat in HTML5, noul soft de navigatie, in varianta online, merge turn by turn, are ghidare vocala si, cel mai atractiv, poate fi integrat intr-o pagina de internet in mod gratuit.

Desi in cateva luni aplicatia va fi online si accesibila, momentan doar dezvoltatorii care vor sa integreze aceasta aplicatie in propriile aplicatii pot apela la cele cateva linii de cod aferente.

Cu astfel de initiative, lucrurile se indreapta in directia buna. Toti ar trebui sa avem o carte, cateva melodii si o navigatie in orice dispozitiv inteligent, ar fi pacat sa nu le avem gratuit. De acord, nu?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail