MSI WindPad 110W iese in lume

MSI WindPad 110W iese in lume

41D2nKOYLdL

Incepand cu 1 august orice utilizator care  nu este multumit de oferta actuala de tablete poate avea la usa o noua optiune creata de cei la MSI, tableta WindPad 110W, momentan in stadiu de precomanda.

21-hu7zh4YL

La un pret de exact 599$, aveti un panou de 10 inci cu o rezolutie de 1280 x 800, o cantitate de memorie de 4GB DDR3 si un SSD de 32GB.

Factorii care fac insa diferenta sunt departe de a fi putini. Pe langa faptul ca vorbim de unul din primele dispozitive propulsate de procesorul Brazos al celor de la AMD, acest nou tip de tableta vine cu un socket Mini-HDMI si are preinstalat sistemul nu foarte prietenos cu tabletele sau, mai degraba, cu bateria tabletelor, intitulat Windows 7. 315ZSyzYZYL

Tot ca particularitate interesanta este considerata integrarea unui port USB 2.0 de dimensiune obisnuita, un upgrade considerabil de la porturile miniUSB pe care ne-am obisnuit sa le intalnim pe tablete. La conectica intra aceleasi standarde wireless pe care ne-am obisnuit sa la vedem in aproape toate dispozitivele portabile: 802.11b/g/n la care se mai adauga Bluetooth 3.0+EDR.

315WQDkpoPL

Tinand cont ca partea grafica este asigurata de un GPU Radeon HD6250, nu veti intampina probleme daca vreti sa experimentati gamingul portabil intr-un nou format de dispozitiv.