Motorola Xoom 2 se apropie, in una sau doua variante

Motorola Xoom 2 se apropie, in una sau doua variante

motorolaxoom24

motorolaxoom23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca e sa ne luam dupa zvonurile care circula pe internet, nu mai e mult si ne putem astepta la o a doua generatie de Motorola Xoom. Unul din motivele care a dus Motorola extrem de aproape de faliment, a doua generatie de XOOM, produsa sub supravegherea atenta a celor de la Google, ar putea sa fie un succes.

Vorbim desigur de o tableta cu Android 3.2, un webcam in partea superioara din fata, si un design extrem de compact. Tableta ar fi disponibila in doua variante, Motorola Xoom 2 si Motorola Xoom 2 Media Edition, si se pare ca vrea sa surprinda un public cat mai variat.

Pe langa o versiune care cel mai probabil va avea acelasi 10 inci care pare sa fie dominant in piata, va fi disponibil un Xoom de 8,1 inci cu panou IPS HD  si o greutate de doar 0,95 pounds – 430 grame. Aceasta versiune mai supla, dupa primile indicii, se pare ca va fi marchetata ca un inlocuitor de e-Reader clasic.

Printre altele, va ma integra un senzor IR si un subwoofer (???). Varianta mai solida, va avea 9 mm grosimes, 1 procesor la 1,2GHz, cel mai probabil dual core, si 1 GB RAM. Pentru entuziasti care vor sa arate mai dubios cu tableta in mana decat cei care vor sa vorbeasca la ea ca la un telefon, noul XOOM va filma Full HD 1080p.

Sa faca oare Google ceva magie cu acest dispozitiv incat sa fie un succes?motorolaxoom22motorolaxoom2title

Citește și: