Motorola RAZR isi schimba culoarea, nu si performantele

Motorola RAZR isi schimba culoarea, nu si performantele

Motorola RAZR alb

Anul acesta, Motorola incearca sa dea lovitura pe piata Android cu unul dintre cele mai reusite modele ale sale din ultima perioada. Din punct de vedere al design-ului si materialelor folosite, RAZR este fara doar si poate cel mai interesant model de smartphone lansat in 2011.

Mai nou, tot mai multi producatori investesc in personalizarea telefoanelor si cea mai intalnita modificare este culoarea. Asa se face ca noul model Motorola respecta trend-ul impus de iPhone si Samsung Galaxy, acum fiind disponibil si in varianta alba.

Ce are negrul? Nimic, ba din potriva cred ca este pe cat de rezistent pe atat de aratos. Totusi se pare ca si albul prinde destul de bine, probabil din dorinta unora de a iesi din tipare.

Mai mult ca sigur in prima parte a anului viitor ne vom putea bucura si noi de aceasta noua varianta a RAZR-ului, dar pana atunci trebuie sa ne multumim cu batranul si clasicul negru.

Pentru cei care isi doresc exemplarul negru sub bradul de Craciun, il gasiti la majoritatea magazinelor online pentru 23oo de lei sau la operatorii de telefonie mobila incepand cu 250 de euro si un abonament destul de piperat.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: