Motorola Mobility anunta veniturile pe T3: pierde doar 32 milioane$

Motorola Mobility anunta veniturile pe T3: pierde doar 32 milioane$

motologbig

Chiar daca cele mai multe firme din IT au avut o perioada pozitiva in ceea ce priveste veniturile pe ultimul trimestru, Motorola nu este una dintre ele. In alta ordine de idei insa, cu o cifra de vanzari de 3,3 miliarde$ si pierderi de doar 32 milioane$, trendul de evolutie al companiei este ascendent. Nu de alta, dar in T2 a pierdut 58 milioane$.

Tot pentru a indulci un pic gustul actionarilor, trebuie mentionat ca 18 milioane dintre cele 32 milioane pierderi au fost marcate drept cheltuieli de achizitie a Motorola Mobility de catre Google.

Veniturile din dispozitivele mobile sunt pe un trend ascendent, in conditiile in care 11,6 milioane de dispozitive au fost livrate doar in trimestrul 3, inclusiv 4,8 milioane smartphone-uri si 100.000 tablete Xoom.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Legat de tranzitia Motorola Mobility in structurile Google, un comunicat de presa al companiei a anuntat in aceste zile ca pe 17 noiembrie va avea loc o intalnire cu actionarii majoritari pentru a obtine OK-ul pentru achizitie. Intre timp, Departamentul de Justitie American trebuie sa confirme ca achizitia Motorola Mobility de catre Google nu incalca nici o lege antitrust.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI