Motorola Defy, cu tripla rezistenta, a intrat la Cosmote

Motorola Defy, cu tripla rezistenta, a intrat la Cosmote

Cosmote a anuntat ca are in oferta smartphone-ul Motorola Defy, cu sistem de operare Android 2.1 upgradabil la 2.2. E bine de stiut ca Defy are tripla rezistenta, la apa, socuri si praf, asa cum reiese si din clipul de la final.

Telefonul vine cu un ecran tactil de 3,7 inci (9,39 cm) si browser de internet cu Adobe Flash Lite incorporat ce permite accesarea mai multor pagini web cu continut Flash, vizualizarea pozelor si a videoclipurilor. Are camera foto de 5 megapixeli cu blitz, zoom digital si auto focus, 2GB card inclus si tehnologie CrystalTalk Plus care amplifica vocea prin actiunea inteligenta a doua microfoane, asa incat zbieretele pentru a acoperi zgomotul de fond nu sunt necesare.

De asemenea, exista DLNA, adica puteti vizualiza, stoca si distribui continutul multimedia prin alte aparate compatibile, precum televizoare HD, console de jocuri si calculatoare.

Iar daca nu va puteti desparti de muzica, veti fi incantati probabil de Media Player-ul Conectat la internet, prin care aveti acces la numele piesei, informatii despre album, versurile si alte informatii disponibile in timp real cu redarea melodiei. Puteti afla si ce asculta cei din jurul vostru si chiar crea topuri cu cele mai ascultate melodii.

Telefonul este deja prezent la Cosmote si Germanos la pretul de 1.199 lei (TVA inclus) fara conectare sau la 199 lei (TVA inclus) cu abonament Adventure.


Citește și: