Motorola Admiral: inca un proiect aproape de lansare

Motorola Admiral: inca un proiect aproape de lansare

admiral3wmadmiralfull3

Chiar daca cei de la Engadget nu prea primesc imagini exclusive cu echipamente care nu sunt inca lansate, acesta nu este decat un motiv suplimentar pentru a-i crede pe cuvant cand acest fapt se intampla. Exclusivitatea este si motivul pentru care troneaza o serie de watermark-uri pe mijlocul imaginilor de mai sus.

Avand o data de lansare neclara, Motorola Admiral are mari sanse sa se apropie de buzunarele doritorilor in curand, mai ales daca avem in vedere faptul ca cineva are deja un prototip functional. Chiar daca prima impresie a celui care a realizat imaginile este ca aparatul de mai sus nu e foarte comfortabil de tinut in mana din cauza faptului ca partea superioara este mult mai grea decat cea inferioara, avem parte si de specificatii mai obiective in ceea ce priveste unul din viitoarele terminale Motorola.

Acuns in spatele termenului tehnic XT603, Admiral-ul vine cu Android 2.3 preinstalat, mascat de interfata proprietara MotoBlur a companiei. La interior avem un CPU Qualcomm MSM8655 single core la 1,2 GHz, un display VGA de 3,1 inci, o camera de 5 MP cu posibilitate de filmare 720p si, pentru o functionare de lunga durata, o baterie de 1860 mAh.

Aparent, urmatorul terminal va fi insotit si de compatibilitatea cu cateva standarde ale armatei americane, la acest capitol insa nu se cunosc foarte multe detalii. Sa fie oare numai bun de dat de pamant sau numai bun de scapat in apa?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: