Motorola a mai lansat un Droid: RAZR

Motorola a mai lansat un Droid: RAZR

droidrazerleaddantetktk2razrpress2motorolarazrbackglobal

Pana in ultima secunda s-au aflat extrem de multe informatii legate de noul smartphone ultra subtire de la Motorola, insa nimic nu e mai placut ca momentul in care se confirma sau se infirma un numar mare de zvonuri.

Desi creat intial pentru Verizon US, deja stim ca va ajunge pana la sfarsitul lunii in Canada (Rogers), iar din noiembrie va putea fi achizitionat de pe intreg mapamondul.

Un lucru e clar: DROID RAZR reuseste sa fie un terminal original din multe puncte de vedere. Hai sa vedem cum.

Este primul smartphone cu panou qHD Super AMOLED cu diagonala de 4,3 inci, protejat de Gorilla Glass. De procesare se ocupa un CPU TI OMAP4430 la 1,2 GHz, iar, pe langa carcasa ultra subtire protejata parca cu kevlar, RAZR mai incorporeaza 1GB RAM si 16GB memorie interna care din momentul achizitiei poate fi marita la 32GB folosind cardul de 16GB din pachet. Camera de pe spate este de 8 MB si poate filma continut video Full HD. Bateria este de 1800 mAh, capacitate pe care o puteti folosi dupa bunul plac.

motorola-lapdock-100-sf

Mergand dupa modelul Atrix, DROID RAZR poate fi combinat cu unul din doua docuri ale companiei care ofera functionalitate de netbook, folosind procesorul din smartphone. Numele kiturilor pe care le puteti achizitiona separat este Lapdock 100 sai Lapdock 500 Pro. Printre alte accesorii se numara un HD dock, o tastatura wireless si, desigur, cateva headset-uri cu Bluetooth – toate create de Motorola.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

 

Incercand sa ofere utilizatorului un control mai mare asupra utilizarii bateriei, printre aplicatiile standard Motorola a inclus si asa numitul SmartActions. Aceasta va permite sa va creati programe dupa care sa functioneze telefonul RAZR. Practic puteti seta ca telefonul sa inchida Bluetooth-ul cand ajungeti, sa down-clockeze procesorul cand vorbiti la telefon, pe langa multe alte posibilitati. Din pacate, utilitatea unei astfel de aplicatii va putea fi demonstrata doar dupa teste aprofundate si mai multe scenarii de utilizare experimentate.

Neputand sa lipseasca ideea de cloud, sub numele de MotoCast, posesorii de RAZR vor putea sa trimita wireless clipuri video, fotografii, documente si melodii catre smartphone-ul lor, indiferent unde s-ar afla acesta.

razrpress2motorolarazrdynrhorizcameraintl

Citește și: