Mortal Kombat primeste Season Pass

, 20 Iun, 12:13

Warner Bros. si Netherrealm Studios au anuntat o noua metoda de a intra in posesia DLC-ului pentru noul Mortal Kombat. Aceasta este evident pe bani, si vine sub forma unui pachet numit Season Pass. Momentan acesta a fost confirmat numai pentru versiunea de Xbox 360 a jocului si costa 1200 MS Points, echivalentul a 15 Euro. Acesta ofera accesul la toate pachetele DLC ce vor fi lansansate de-a lungul verii, care vor aduce noi luptatori in joc.

Cei care nu vor cumpara DLC-ul sau acest Season Pass, vor fi nevoiti sa downloadeze un „compatibility pack” pentru a putea juca online impotriva celor care au cumparat noii luptatori. Acest lucru inseamna ca de fapt toata lumea primeste continutul pe consola, insa acesta este blocat pana cand este inregistrata plata. De-a lungul acestei veri vom primi patru personaje prin DLC, incepand cu Skarlet, continuand cu Rain si Kenshi, iar la final vom avea parte de o surpriza. Cu riscul de a aduce in discutie Pokemonii, nu pot sa nu zic „Gotta chatch ‘em all!”.

Sursa: Destructoid

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail