Mophie Pulse aduce vibratii pe iPod Touch

Mophie Pulse aduce vibratii pe iPod Touch
Alexandru Rizea
Alexandru Rizea
12:21 13.07.2011

Chiar daca nu e usor sa faci un accesoriu pentru iPod Touch sau iPhonecare sa fie si functional si constructiv in implementare echipa din spatele Mophie Juice Pack, carcasa cu baterie uplimentara pentru iPhone acum au creat Mophie Pulse. Integrand o tehnologie patentata pentru propagarea senzatiilor cu unde de diverse frecvente, noul Pulse cu ViviTouch de la Artificial Muscle este genereaza un feedback palpabil in majoritatea scenariilor de utilizare, mai ales jocuri.

Dupa ce in mai putin de 5 milisecunde intra intr-un asa zis parteneriat cu mana umana, noul dispozitiv emite frecvente de la 50 la 300 Hz cu ajutorul caruia, spun cei de la Mophie, puteti trai noi senzatii tari in domeniul gamingului portabil. Chiar daca acest accesoriu traieste de pe urma unui iPod Touch cand vine vorba de autonomie, producatorii afirma cu mare incredere ca este extrem de ponderat in ceea ce priveste consumul.

Daca sunteti deja entuziasmat de premisa acestui client, va mai trebui sa asteptati pana in ultimul sfert al acestui an pentru a-l putea cumpara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI