Monitorul viitorului fara fire: Samsung SyncMaster C27A750

Monitorul viitorului fara fire: Samsung SyncMaster C27A750

Ganditi-va ce inseamna sa aveti un display de 27 inchi Full HD pe care sa-l legati la notebook sau desktop fara fir.

Conceptul de Central Station al celor de la Samsung este doar la inceput momentan, e adevarat, iar posibilitatea comunicarii cu un stick USB Ultra Wide Band este de la maxim un metru, totusi, sentimentul si confortul date de lipsa firelor este cu siguranta acolo.

Pe langa capacitatea de comunicare wireless, care ar fi suficienta pentru un numar destul de mare de utilizatori, sunt sigur, monitorul vine si cu un pachet suplimentar de functii. Cu doua porturi USB 2.0 si doua porturi USB 3.0 [review] la baza monitorului, niciodata nu va veti mai face probleme legat de conectarea dispozitivelor periferice.

In plus, daca veti conecta accesorii care pot fi incarcate prin USB, C27A750 va indeplini si acest rol. Nu va lipsi nici un conector HDMI din portofoliul acestui model.

Oricum, imi place sa cred ca pretul acestui model este justificat de abilitatile “fara fir”, interfata de inalta definitie venind pe locul al doilea. A, nu v-am spus pretul? Cam 600 de euro, din luna aprilie, dupa cum se spune pe site-ul german.


Citește și: