Modding: PS3 + XBOX 360 = Love in a desktop

, 07 Sep, 02:28

modding, modding ps3 xbox 360, ps3 xbox 360

Chiar daca titlul poate suna dubios din mai multe puncte de vedere, un pasionat de modding sub id-ul de timofiend a postat in urma cu cateva zile pe www.reddit.com rezultatele unui proiect extrem de ambitios.

Plecand de la dorinta integrarii intr-o singura carcasa de desktop a unui PlayStation 3 si a unui XBOX 360, respectivul a folosit un PS3 de 80GB si un XBOX 360 slim. Desi ambele platforme sunt recunoscute pentru temperaturile un pic mari la care isi desfasoara activitatea utilizatorul nu a apelat la o solutie de racire foarte complexa ci doar la cateva ventilatoare. Probabil vom vedea racirea cu apa in versiunea a doua.

Tot legat de aspectul temperaturii, daca tot a reusit sa integreze unitatile optice al ambelor dispozitive intr-un mod extrem de estetic in spatele unui capac alb, acelasi timofend a integrat doua afisaje digitale pentru a va da o mana de ajutor cand vine vorba de supravegheat configuratiile din spatele carcasei si, mai ales, pentru a se asigura ca nimic nu ia foc atunci cand nu e atent.

Desi in momentul in care ambele console functioneaza din aceasta carcasa alba extrem de prietenoasa temperatura medie creste pana la 38 grade Celsius, creatorul nu este mandru doar de realizarea sa tehnica ci si de trainicia intregului ansamblu, asigurandu-ne ca intregul ansamblu nu are nici o sansa sa duca la defectarea uneia din solutiile de gaming.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail