Mobyslider: Smartphone-ul filmeaza din mers

, 01 Dec, 15:33

mobislyder-offers-low-level-roll-track-for-filming-gleams-the-c

Indiferent cat de mult evolueaza senzorii foto din smartphone-uri sau tablete, pe partea de stabilizare inca mai este foarte mult de lucru, particularitate evidenta la un numar foarte mare de clipuri de pe YouTube. Intr-adevar, exista foarte multe solutii pentru stabilizarea continutului la post procesare, dar nu mai bine iti cumperi o scula care sa te ajute?

Mobyslider de la Glidetrack este un astfel de dispozitiv care, la prima vedere, pare o combinatie dintre un skateboard si un set de mingi de tenis. Creat pentru a se potrivi cu o gama extrem de variata de produse, de la smartphone-uri la camere compacte sau camere video, Mobyslider este dispozitivul perfect pentru orice tip de captura. Cele 4 sfere pe post de picioare sunt fixe si antiderapante, iar daca vreti sa faceti filme la firul ierbii cu atat mai bine.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Cei 135$ pe care trebuie sa-i cheltuiti pe acest dispozitiv, chiar daca nu se justifica la prima vedere, avand in vedere monturile care il fac compatibil cu un numar foarte mare de aparate s-ar putea sa-l transforme intr-o solutie atractiva.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail