Microsoft vrea sa reinventeze reclamele cu NUads

, 22 Iun, 11:43

Microsoft a decis ca tehnologia care se gaseste in Kinect nu trebuie folosita numai la dezvoltarea de jocuri sau realizarea de aplicatii pentru PC folosind noul SDK. Gigantul IT va introduce un nou concept de reclame, care vor beneficia de pe urma senzorului de miscare Kinect sub forma noilor NUads (Natural User Interface ads). Acestea vor debuta pe Xbox 360 si se vor putea gasi in meniul principal al consolei, cu posibilitatea de a le adauga in timpul rularii clipurilor video sau a jocurilor.

Aceste reclame ar putea deveni mult mai interactive decat cele obisnuite de pe internet, putand facilita alegerea de raspunsuri din chestionare folosind miscari ale mainii si oferind posibilitatea de a afla mai multe despre produsele prezentate folosind controlul vocal. Ca si pana acum insa, aceste noi reclame nu ar trebui sa deranjeze utilizatorul de rand, cei care detin console Xbox 360 putand sta linistiti in continuare.

Sursa: Microsoft Advertising


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail