Microsoft, pe urmele Apple – Primul pas spre exclusivism: renunta la CES

Microsoft, pe urmele Apple – Primul pas spre exclusivism: renunta la CES

microsoft ces, microsoft ces 2012Microsoft si-a anuntat retragerea in ceea ce priveste prezentarile in cadrul expozitiei internationale de tehnologie International Consumer Electronics Show (CES), organizata in fiecare an la inceputul lunii ianuarie si care, de altfel, este si cea mai mare de pe taramul american.

Desi decizia este importanta prin impactul asupra organizatorilor, mai interesant este motivul acestei alegeri: “Principalele noastre lansari din cadrul unui an niciodata nu coincid cu evenimentul din ianuarie”. Cel mai probabil, compania isi va face anunturile importante in evenimentele proprii.

Dupa aproape 20 de ani de participare la CES, decizia de a incheia sirul prezentarilor de la targul de tehnologie pare destul de brutala. Oricum, denota o incredere in viitor. Fondatorul Bill Gates a tinut discursuri la CES timp de 11 ani consecutiv.

Acestea fiind spuse, este putin probabil ca Microsoft sa faca vreun anunt important in cadrul CES 2012. Totusi, dat fiind contextul, se anunta o editie interesanta. evenimentul va avea loc in perioada 9-12 ianuarie la Las Vegas.

Citește și: