Microsoft nu se va da prea curand pe tablete

Microsoft nu se va da prea curand pe tablete

Daca ar fi sa-l credem pe Ashley Highfield, managing director Microsoft UK – si nu avem de ce sa nu-l credem – Microsoft va amana pentru o lunga perioada lansarea unui sistem de operare special pentru dispozitivele de tip tableta.

Motivul? Cat se poate de corect si de justificabil. „Nu vom face nimic in domeniul tabletelelor decat daca vom fi deosebiti.” Acesta a fost raspunsul lui Ashley la intrebarea legata de lansarea unui sistem de operare destinat dispozitivelor portabil cu ecran mai mare de 7 inci.

MICROSOFT Ashley Highfield, Ashley Highfield

Legat de intrarea Microsoft in lupta pentru tablete cu dispozitive propulsate de Windows 7, acelasi managing director Microsoft UK a afirmat ca nu considera cea mai recenta varianta a sistemului de operare Microsoft pentru notebook-uri si sisteme desktop un concurent real pentru iPad-ul [review iPad 2] celor de la Apple sau Xoom-ul celor de la Motorola.

Tinand cont ca, in definitiv, important este ce are un om in posesie mai degraba decat ce spune, in ceea ce priveste anumite puncte de vedere, domnul Highfield a afirmat ca acasa lucreaza pe un Dell Inspiron Duo cu touch screen, la care deseori foloseste tastatura fizica, iar la birou lucreaza pe un Sony Vaio.

Pentru a experimenta o mica parte din eforturile Microsoft UK accesati acest link, unde puteti vedea o lista formata din cei mai reprezentativi purtatori de sisteme de operare Microsoft, impartiti pe categorii.


Sursa: Pocket-lint

Citește și: