Microsoft intrerupe productia de dispozitive Zune, mentine productia de software Zune

, 15 Mar, 09:52

Multi utilizatori de Zune asteptau cu mult interes noi variante ale popularului PMP de la Microsoft, desi nu la fel de multi si-au mai cumparat ultima generatie de Zune HD. Ca urmare, rezultatul era inevitabil.

S-a intrerupt productia de dispozitiv hardware apartinand clasei de produse Zune, echipa de dezvoltarea axandu-se, aproape exclusiv, pe mutarea experientei de browsing si redarea de continut multimedia din Zune catre terminalele cu Windows Phone 7 si chiar catre sistemul de operare Windows.

Aplicatia Zune, disponibila deja pentru Windows, permite utilizatorilor pe langa achizitionarea de continut audio/video si streamingul nelimitat de muzica, bineinteles contra unei taxe de abonament.

Daca in 2006 Steve Balmer anunta ca spera sa detroneze iPod-ul din fruntea player-elor personale de continut multimedia, anul trecut, in timp ce Apple detinea 77% din piata cu al sau iPod, cel mai nou Zune nu a reusit sa ajunga nici macar in top 5.


Sursa: Bloomberg

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail