Microsoft continua sa inchida pagini interne

Microsoft continua sa inchida pagini interne

Microsoft Zune Originals, Zune Originals, Microsoft Zune

Zune Originals este ultima victima a curateniei de vara din curtea Microsoft.

Serviciul, de care probabil nu ati auzit, era un website extrem de interesant care permitea utilizatorilor entuziasti sa isi personalizeze dispozitivele PMP din seria Zune sau Zune HD cu elemente grafice din ce in ce mai diverse. Incepand de la culoarea dispozitivului si terminand cu insemne tribale, timp de 4 ani, pana la ora 5:00 PM – 1 iulie, posibilitatile viitorilor posesori de Zune erau nelimitate.

Finalitatea? In momentul in care accesati site-ul vi se recomanda calduros fie sa va orientati catre achizitia unui Windows Phone, fie sa cumparati un Zune HD de la Walmart sau Bestbuy. Chiar daca piata PMP-urilor este in scadere la nivel mondial din cauza evolutiei rapide a smartphone-urilor si tabletelor, Microsoft a renuntat parca prea usor la business-ul propriu din acest segment. Aveti aceeasi impresie?

Oare Microsoft ascunde niste probleme mai grave dupa perdea sau pur si simplu increderea in platforma Windows Phone este asa de mare incat alimenteaza inchiderea altor servicii sau website-uri mult mai putin profitabile?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI