Microsoft anunta performanta pe ultimul trimestru: 17,37 miliarde $ in vanzari

, 21 Oct, 10:50

10-20-2011microsoftearningsNu cred ca voi intelege vreodata care e chestia cu terminologiile extrem de diverse folosite de companii cand fac referire la trimestrul care tocmai s-a incheiat, iar faptul ca Microsoft isi anunta in aceste zile vanzarile pe T1 2012 cu siguranta nu ajuta.

In orice caz, pe ultimul trimestru, Microsoft a anuntat un venit de 17,37 miliarde$, inregistrand o crestere de 7% fata de aceeasi perioada de acum 1 an. Mai important decat atat este insa faptul ca cifra de 17,37 este mai mai mare decat cea de 17,26 miliarde pe care o aproximau analistii.

Printre piesele de rezistenta care au generat aceste vanzari se numara Office cu 5,62 miliarde, in timp ce sistemul de operare Windows si-a pastrat aceeasi cifra de vanzari ca acum un trimestru.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Legat de profitul net obtinut de Microsoft, compania a furnizat cifra de 5,74 miliarde $, anuntand o crestere de 6% fata de acum 1 an.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail