Masa multitouch de 18.000 $ de la Ideum

Masa multitouch de 18.000 $ de la Ideum

ideum 55

Daca inca asteptati interfetele de tip Minority Report, aflati ca doar suma de 18.000 de Dolari, va pot aduce mai aproape de realitatea pe care o vedem in filmele Science Fiction. In traducere, cu pretul mentionat mai sus puteti achizitiona masa MT55 de la Ideum, care integreaza un panou LED LCD multitouch cu diagonala de 55 inci. Acesta este sensibil la 32 de atingeri simultane, vine cu o rezolutie Full HD si este integrat intr-un mod estetic intr-o carcasa solida de aluminiu. Tinand cont ca ecranul este cea mai importanta componenta din ansamblu, trebuie mentionat ca cel folosit in aceasta masa vine cu un contrast de 5.000.000:1 si cu un unghi de vizibilitate de 178 grade.

Interfata software folosita este construita de la zero si ruleaza deasupra unui sistem de operare Windows 7 Professional pe 64 biti. Pe partea de hardware, ascunse sub ecran sunt un procesor Dual Core Intel Core i5 la 2,66 GHz, 8 GB RAM si un SSD de 128 GB. Exista si o optiune de upgrade la un procesor Core i7, insa respectivul detaliu va mai pipera un pic pretul.

Daca subiectul vi se pare interesant, puteti accesa site-ul oficial Ideum, de unde puteti face si comanda. Nu am incercat, dar pentru suma potrivita sunt destul de increzator ca fac livrari si in tara noastra.

Pentru a vedea aceasta masa in functiune, puteti da un click aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: