Mareste-ti lista de prieteni de pe Facebook prin NFC

Mareste-ti lista de prieteni de pe Facebook prin NFC

androidnfc

Chiar daca cei mai multi dintre noi inca incercam sa ne lamurim de ce mai exista pe planeta asta inca un standard de comunicatiii wireless care se vrea extrem de util, NFC sau Near FIeld Communication castiga teren in ochii dezvoltatorilor de aplicatii.

Prezenta momentan doar pe terminalele cu Android, noua aplicatie care se bazeaza pe tehnologia NFC are o functie la fel de simpla ca numele pe care-l poarta.

Add Friend (Facebook) va ajuta sa va adaugati noi contacte in lista de Facebook prin simpla apropiere a unui smartphone ce are aplicatia respectiva de un alt smartphone care ruleaza aceeasi aplicatie.

Lasand la o parte extrem de rarele cazuri in care interactionati cu un un alt utilizator de smartphone cu NFC, iar intamplarea face ca impreuna cu respectivul sau respectiva sa va aflati intr-un mediu extrem de galagios in care sa nu va puteti spune numele, de cele mai multe ori real, de pe Facebook, aplicatia Add Friend s-ar putea dovedi chiar utila.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Pnetru a o descarca folositi link-ul nu foarte scurt de Android Market: https://market.android.com/details?id=com.addfriend.nfc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hZGRmcmllbmQubmZjIl0.

Citește și: