Manuale in format digital de inchiriat

Manuale in format digital de inchiriat

 

amazon

Toate manualele au doua trasaturi extrem de importante in comun: sunt extrem de scumpe, si in 9 din 10 cazuri le folosesti doar timp de cateva luni. Intr-un program desfasurat in totalitate pentru studenti si elevi de pe intreg mapapondul, cateva zeci de mii de carti digitale de pe Amazon vor intra intr-un regim de inchiriere.

Beneficiind de o perioada de imprumut care poate varia de la 30 la 360 de zile, in functie de cat de important este un manual, si un pret de inchiriere care poate cobora pana la maxim 20% din pretul de achzitie, singura particularitate la care ar trebui sa se mai lucreze este numarul de edituri participante in acest program. John Wiley & Sons, Elsevier sau Taylor and Francis sunt doar cateva din companiile ale caror manuale sunt deja inscrise.

Un real beneficiu de care utilizatorii dispun gratie avansarii tehnologice este sistemul de adnotari. Indiferent de numarul de marcaje pe care il faceti pe o carte digitala acelea sunt salvate sub numele dumneavoastra in portofoliul respectivei carti. Astfel pe langa faptul ca vor fi din nou accesibile daca inchiriati din nou cartea, daca decideti sa o cumparati, politica este aceeasi: niciodata nu pierdeti marcajele si notitele personale. Am mentionat ca o carte inchiriata pe un dispozitiv este accesibila pe orice device, de la iPhone la PC sau Kindle?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI