Mai nou, Siri spune si povesti

Mai nou, Siri spune si povesti

Siri

Avand in vedere succesul de care se bucura noul iPhone 4S, nu e de mirare ca internetul a fost efectiv invadat de informatii cu si despre noul smartphone. Interesant este faptul ca putina lume cunoaste macar in mare specificatiile noului telefon, dar mai mult ca sigur stiu cine este Siri si ce poate sa faca.

Astfel, cei de la Apple ne demonstreaza inca o data ca pot sa vanda produse in cantitati industriale, folosind mici artificii care tin mai mult de domeniul marketing-ului. Asadar faptul ca Siri vinde practic noul telefon si nu neaparat caracteristicile lui incredibile nu mai mira pe nimeni.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Ce poate totusi sa ne mire sau sa ne incante sunt capabilitatile acestui asistent personal, care nu ar trebui subestimat sub nici o forma. Din seria nazbatiilor specifice Siri, va prezentam un clip in care aceasta joaca rolul de povestitor dupa ce este provocata in mod repetat. Nu stim daca in timp,asistentul personal va deveni si bona pentru copiii posesorilor de iPhone, dar in mod sigur are stofa de mare narator.


Sursa: T3

Citește și: