Mai era o tara fara interdictie Galaxy Tab 10.1 din Europa? Apple se ocupa de Olanda.

Mai era o tara fara interdictie Galaxy Tab 10.1 din Europa? Apple se ocupa de Olanda.

TAB 10.1

Stiti succesul rasunator al celor de la Apple de  acum cateva zile in urma caruia Galaxy Tab 10.1 este interzisa momentan in aproape toata Uniunea Europeana? Din respectivul succes, scapase o tara – Olanda.

Apple se pare ca se ocupa de „problema” si astazi a avut loc prima infatisare a respectivului proces care are ca scop interzicerea comercializarii, pe motiv de similitudini cu iPad 2, a celei mai noi tablete create de Samsung – Galaxy Tab 10.1. Cei prezenti in sala de judecata, pe langa cele cateva elemente evidente de spectacol, au reusit sa retina ideile pro si contra interdictiei.

Un argument al Apple a fost ca intr-un sondaj online peste 80% din participanti au confirmat ca exista multe trasaturi comune cu tableta gigantului din Cupertino. Desi Samsung s-a aparat spunand ca elementele dezbatute sunt prea vagi, Apple a revenit amintind si de la incalcarea patentelor din produse ca Galaxy S sau Galaxy Ace.

Concluzia? Pe 15 septembrie judecatorul respectivului caz a afirmat ca se va pronunta de o parte sau alta. Din fericire pentru cei care vor sa achizitioneze super-judecata tableta, mai e timp pana pe 13 octombrie, cea mai apropiata data la care o interdictie ar putea intra in vigoare in favoarea Apple.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: