Mai era o tara fara interdictie Galaxy Tab 10.1 din Europa? Apple se ocupa de Olanda.

, 12 Aug, 10:30

TAB 10.1

Stiti succesul rasunator al celor de la Apple de  acum cateva zile in urma caruia Galaxy Tab 10.1 este interzisa momentan in aproape toata Uniunea Europeana? Din respectivul succes, scapase o tara – Olanda.

Apple se pare ca se ocupa de „problema” si astazi a avut loc prima infatisare a respectivului proces care are ca scop interzicerea comercializarii, pe motiv de similitudini cu iPad 2, a celei mai noi tablete create de Samsung – Galaxy Tab 10.1. Cei prezenti in sala de judecata, pe langa cele cateva elemente evidente de spectacol, au reusit sa retina ideile pro si contra interdictiei.

Un argument al Apple a fost ca intr-un sondaj online peste 80% din participanti au confirmat ca exista multe trasaturi comune cu tableta gigantului din Cupertino. Desi Samsung s-a aparat spunand ca elementele dezbatute sunt prea vagi, Apple a revenit amintind si de la incalcarea patentelor din produse ca Galaxy S sau Galaxy Ace.

Concluzia? Pe 15 septembrie judecatorul respectivului caz a afirmat ca se va pronunta de o parte sau alta. Din fericire pentru cei care vor sa achizitioneze super-judecata tableta, mai e timp pana pe 13 octombrie, cea mai apropiata data la care o interdictie ar putea intra in vigoare in favoarea Apple.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Decizia unei instanțe din Germania nu se poate aplica pe teritoriul unui altui stat (cu excepția unor condiții). Apple ar putea obține interzicerea la nivelul Uniunii Europene numai la Curtea Europeană de Justiție.

Nu cred că au sorți de izbândă în procesul cu Samsung, dovezile sunt clare și concludente iar instanțele nu se lasă păcălite așa ușor.

Mie incepe sa-mi miroasa a ceva murdar, aici si cu siguranta a monopol gras platit de catre cei de la Apple! Nu suna normal – oricat de hoti ar fi cei de la Samsung – ca Apple sa interzica in toata Europa, un anumit produs, in special inainte ca Apple sa fi si castigat procesele respective! Trebuie sa aiba persoane foarte influente in forurile Europene – lucru, in mare parte anormal – pentru a impune asemenea interdictii, in conditiile in care, repet, procesele respective INCA nu au foast castigate de Apple!

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail