Mai e putin pana la sandwich-ul cu inghetata al celor de la Google

Mai e putin pana la sandwich-ul cu inghetata al celor de la Google

Ice Cream Sandwich, viitorul sistem de operare pentru mobile al celor de la Google, promite sa integreze toate elementele din Honeycomb si din Gingerbread intr-un singur pachet. Din pacate, Google nu a oferit niciodata vreun indiciu despre data de lansare a acestuia… pana acum. Intr-un interviu de aproximativ o ora cu Marc Benioff de la Salesforce.com, Eric Schmidt de la Google a facut cea mai precisa aproximare legata de termentul de lansare.

Ca urmare, in luna octombrie sau noiembrie a acestui an, vom putea vedea o noua schimbare majora in sistemul de operare open source al gigantului in motoare de cautare. Ideea din spatele noii versiunii, pe langa cateva elemente noi de interfata, va fi sa aduca pe aceeasi linie atat tabletele cat si smartphone-urile cu Android. Practic, Ice Cream Sandwich va fi sistemul de operare universal pentru portabile pe care Google mizeaza teribil.

Daca ar fi sa ne incredem intr-un set suplimentar de zvonuri, tinand cont ca mai multe surse pozitionau lansarea lui Nexus Prime, urmatorul terminal aproape proprietar al Google, undeva in octombrie, sunt mari sanse ca acest smartphone sa fie primul purtator al respectivei versiuni de software.

 

Eric Schmidt Keynote