MadCatz anunta accesorii audio pentru Gears of War

MadCatz anunta accesorii audio pentru Gears of War

Dupa anuntul castilor oficiale pentru Diablo III si Call of Duty: Modern Warfare 3, acum primim un anunt despre noi accesorii audio, de data aceasta branduite cu sigla Gears of War 3. Aceste produse vor fi realizate de celebrul MadCatz, sub brandul Tritton.

Avem de a face cu doua perechi de casti si un microfon, fiecare cu particularitatile sale, care au insa in comun o paleta de culori formata din rosu si negru. Versiunea de baza va fi o pereche de casti stereo intitulata „Gears of War 3 Performance Stereo Headset”, care se va conecta la Xbox 360 printr-un cablu, care are la capat o mufa USB. Acestea vor costa 99.99$ in Statele Unite si includ un microfon. A doua perece de casti se numește „Gears of War 3 Dolby 7.1 Surround Sound Headset” si include un microfon detasabil. Pe laterale se gaseste sigla jocului, iluminata de led-uri rosii. Aceasta se conecteaza la o cutie care decodeaza sunetul surround, care la randul sau se conecteaza la Xbox 360. Pretul acestor casti ajunge la 179.99$.

Al treilea accesoriu este un simplu microfon care se pozitioneaza pe gatul jucatorului care vine la numai 29.99$. Acesta foloseste tehnologie de care dispun si fortele speciale americane pentru transmiterea semnalelor audio, si are atasata o casca in-ear. Este discutabil daca astfel de accesorii imbunatatesc sau nu performanta in jocuri, insa este clar ca producatorii vor sa beneficieze de afinitatea gamerilor pentru anumite brand-uri pentru a-i usura de cateva zeci sau sute de dolari in plus.

Sursa: GameShark


Citește și: