Logitech lanseaza Mini Boombox

Logitech lanseaza Mini Boombox

Logitech Mini Boombox

Logitech pregateste lansarea unui nou sistem portabil de sunet. De aceasta data, avem parte de o varianta pe cat de mica, pe atat de capabila. Sub denumirea de Mini Boombox, noua jucarie va fi destinata in principal utilizarii alaturi de device-uri mobile precum smartphone-uri sau tablete.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Boxa promite un sunet de invidiat, in ciuda dimensiunilor reduse si asta pentru ca integreaza doua difuzoare si o incinta acustica ce ajuta la amplificarea bass-ului. Bateria interna ofera o autonomie de pana la 10 ore de redare continua, iar conexiunea este realizata prin intermediul tehnologiei bluetooth. Sistemul dispune si de un microfon intern, astfel putand fi folosit si pe post de speakerphone. Controlul asupra melodiilor si volumului este realizat prin intermediul unui panou touch, iluminat, „mini-boxa” fiind foarte usor de utilizat chiar si in conditii de iluminare redusa.

Logitech Mini Boombox va ajunge pe rafturile magazinelor pana la sfarsitul anului si va putea fi achizitionat pentru 100 de dolari.

Sursa:  Electronista

 

Citește și: