Logitech are Harmony Link – emitator IR cu conectare la WiFi

Logitech are Harmony Link - emitator IR cu conectare la WiFi

h-link10md

Daca tot devine extrem de populare smartphone-urile in buzunarele utilizatorilor de orice gen, iar aproape toate dintre acestea nu includ si un emitator infrarosu pentru a va controla amalagamul de aparatura electronica din casa, este imbucurator ca si Logitech a creat o solutie pentru aceasta problema.

Intitulat Harmony Link, dispozitivul din imaginea de mai sus costa aproximativ 100$ in SUA si are sarcina, aparent extrem de simpla, de a prelua comenzi din reteaua wireless locala si de a le transmite mai departe folosind tehnologia infrarosu catre dispozitivul sau dispozitivele din raza vizuala a aparatului. h-linkscreen1

Aveti nevoie doar de o aplicatie omonima gratuita pentru orice smartphone sau tableta cu iOS sau Android, aceasta fiind disponibila deja in magazinele de aplicatii aferente fiecarei platforme. Ar mai fi nevoie de un PC la care sa conectati dispozitivul pentru a-l ,,invata” reteaua wireless in care urmeaza sa-l integrati, in rest partea de configurare a Logitech Link se realizeaza foarte usor si de la distanta.

Desi are nevoie in teorie de cale libera pana la dispozitivul pe care il controleaza, noul Logitech Link face o treaba la fel de buna si cand vine vorba de controlul dispozitivelor care nu sunt neaparat accesibile. In acele cazuri insa, sunteti obligat sa conectati la una din mufele marcate cu 1 si 2 un IR Blaster sau chiar doua. Din pacate, in pachet este inclus doar unul.

h-link-iphone1md

In rest, vorbim de acelasi sistem Harmony pe care il indragiti, sau nu. Puteti defini preseturi care sa includa seturi de actiuni, puteti folosi dispozitivul in combinatie cu unul din cele peste 225.000 de dispozitive care sunt in baza de date a celor de la Logitech si, nu in ultimul rand, il puteti invata oricand dispozitive noi conectandu-l la internet.

Citește și:
Etichete: