Logitech anunta C615 HD Webcam pentru PC si Mac

Logitech anunta C615  HD Webcam pentru PC si Mac

Logitech, celebra companie producatoare de periferice a anuntat o noua camera web compatibila atat cu PC-urile cu Windows, cat si cu Mac-urile celor de la Apple. Aceasta se numeste C615 si nu numai ca este compatibila cu toate aplicatiile celebre care ofera chat video in format HD precum Skype, FaceTime, Logitech Vid HD și Windows Live Messenger, dar poate fi folosita si pentru apeluri video clasice in Yahoo! Messenger, iChat si AOL Instant Messenger.

Aceasta camera vine cu un cablu USB de 90 de cm, si cu un trepied, fiind ideala pentru cei care vor sa realizeze continut web HD pentru YouTube sau Twitter. De asemenea, software-ul include functii de editare a materialelor video, plus posibilitatea de a le urca direct pe cele doua servicii mentionate anterior. C615 capteaza imagini la rezolutia de 8 megapixeli (prin upscaling), iar microfonul sau include o tehnologie care reduce zgomotul de fundal.

Noul webcam va fi disponibil incepand cu luna septembrie in Europa si va fi comercializat la un pret recomandat de 79,9 Euro. Mai jos aveti si o galerie foto cu noua camera.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Logitech C615/]

Citește și: