Little Printer de la Berg iti scoate feed-urile RSS pe bonuri

Little Printer de la Berg iti scoate feed-urile RSS pe bonuri

bergs-little-printer-churns-out-rss-feeds-with-a-receipt-and-a

Chiar daca aproape toate emailurile pe care le primim in aceste zile sunt insotite de avertismentul de a nu le printa decat daca este neaparata nevoie, cineva si-a propus sa fie impotriva curentului.

BergCloud’s Little Printer, dupa numele sau complet, este o imprimanta extrem de compacta care face o treaba extrem de simpla: listeaza diverse tipuri de informatii din cloud. Pe langa faptul ca zambeste in permanenta, zambete care se reflecta si pe hartia tiparita, ,,mica imprimanta” este capabila de a lista atat feed-uri RSS, cat si de Twitter, Foursquare sau chiar si rezultatele unei cautari pe Google. Functioneaza wireless si foloseste doar un emitator care se conecteaza direct la router-ul din casa.

Folosind serviciul BergCloud, mentionat si in numele produsului, va puteti alege tipurile de continut pe care le doriti listate iar in secunda urmatoare pe o rola de hartie asemanatoare celei folosita pentru bonuri fiscale aveti toate informatiile.  Chiar daca nu se poate printa chiar orice, cei de la Berg au incheiat deja contracte cu ARUP, Foursquare, The Guardian, Nike si Google.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Pretul pentru Little Printer este momentan necunoscut, insa pe parcursul anului urmator sigur veti putea pune mana pe o astfel de jucarie.

Citește și: