LG VS. SONY – partea a doua

LG VS. SONY - partea a doua

Ati urmarit evolutia procesului intentat de catre LG celor de la Sony pentru folosirea ilegala a unor patente in dispozitivele de tip PlayStation 3? Ei bine, zilele acestea situatia aproape ca a devenit mai clara.

Daca in prima etapa LG a obtinut un ordin care obliga toate vamile din Europa sa retina PS3-uri de la distributie, situatie care a dus la depozitarea a peste 300.000 de console Sony in portul Amsterdam si aeroportul Schiphol, acum situatia s-a schimbat radical.

Sony a rasturnat decizia anterioara si, pe langa faptul ca si-a recastigat PS3-urile, urmeaza sa obtina si o suma de bani de la LG. Mai precis 130.000 de euro in taxe legale, suma de bani la care se mai adauga cate 200.000 de euro pentru fiecare zi de intarziere de plata. Cei 200.000 de euro suplimentari intra in buzunarele Sony inclusiv daca in termen de 24 de ore de la pronuntare sentintei LG nu se asigura ca PS3-urile ajung in mainile creatorului.

In cazul in care va intrebati ce s-a intamplat in disputa legata de patentele LG integrate de Sony in PS3-uri, nu pot spune decat ca vom vedea in viitor, intrucat sentinta de mai sus are legatura doar cu blocarea distribuirii de console in Europa.


Sursa: Gamersmint

Citește și: