LG pregateste un smartphone cu display 3D fara ochelari

, 19 Ian, 10:54

LG pare sa fie pe punctul de a lansa un dispozitiv mobil cu ecran 3D fara ochelari, display ce a fost prezentat la CES 2011.

E adevarat, multe comapnii au prezentat tehnologii similare. A fost o aglomerare de 3D fara ochelari. Totusi, LG vrea sa fie prima companie care chiar sa aduca pe piata micul display 3D.

Pentru demonstratia LG de la Consumer Electronics Show a fost folosit un sistem 3D cu LCD de 4,3 inci si rezolutie de 800×480, adica foarte potrivit pentru smartphone-uri high-end. Tehnologia foloseste sistemul barierei de paralaxa pentru a diferentia imaginile pentru stanga-dreapta, nemaifiind astfel nevoie de ochelari.

Asadar, asateptam lansarea, care trebuie sa fie peste cateva luni. Si asteptam sa vedem si ce dispozitiv va integra display-ul 3D. Oricum, luna viitoare este Mobile World Congress, unde multi producatori de smartphone-uri isi vor afisa cele mai noi dispozitive.


Sursa: Electronista

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail