LG pierde teren pe piata telefoanelor mobile

, 26 Oct, 14:35

 LG, scadere in vanzari, smarphone

Daca ne uitam putin la succesul pe care il are LG pe piata din Romania prin terminale precum Optimus One sau Optimus Black, am zice ca producatorul coreean o duce destul de bine. Din pacate, nu este deloc asa pe plan mondial, LG anuntand pierderi pe piata telefoanelor mobile pentru trimestrul al treilea din 2011 si tot odata pentru al saselea trimestru consecutiv.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

In cifre, LG a inregistrat o pierdere de 8,5% fata de aceeasi perioada a anOptimus LTEului trecut, care valoreaza aproximativ 128 de milioane de dolari. Cu toate astea, LG a reusit sa isi intregeasca profiturile prin vanzarile record la televizoare LED si Cinema 3D, precum si din elecrocasnice.

O oarecare speranta de revenire se materializeaza prin recenta lansare a noului flagship LG Optimus LTE cu al sau suberb ecran HD-IPS de 4,5 inci si densitate a pixelilor de 326 ppi. Ramane de vazut daca LG se va apleca totusi mai mult catre clienti, prin lansarea mai rapida de update-uri de software pentru terminalele sale.

Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail