11 nov. 2011 | 08:16

LG impresioneaza juriul la gala premiilor CES pentru inovatii

ACTUALITATE
LG impresioneaza juriul la gala premiilor CES pentru inovatii

lg-flexes-its-pre-ces-design-muscle-with-a-cubey-airplay-dock-an

Chiar daca mai sunt cateva luni la Consumer Electronics Show de anul viitor, ce se va desfasura in 10 si 13 ianuarie, au fost deja anuntate premiile pentru inovatie in domeniul tehnic, context in care LG a facut o impresie foarte buna obtinand cateva premii.

Lasand la o parte faptul ca respectivele premii nu inseamna neaparat ca aflam cateva informatii legate de viitoare dispozitive ale companiei, printre cele 12 distinctii, LG a primit premii atat pentru un sistem audio, cat si pentru cateva Smart TV-uri.

LED Cinema 3D LM8600 si Nano Full LED Cinema 3D LM9600 sunt numele a doua HDTV-uri cu diagonala de 55 inci premiate descrise ca avand cele mai mici rame plus un panou extrem de subtire avand un design Clear Screen. Spre deosebire de versiunea obisnuita, varianta Nano ofera imaginii mai luminoase si mai fine. Si o plasma, cu numele de PM9700, a fost premiata, mai precis modelul cu diagonala de 60 inci cu panou 3D HD Plasma.

Pe segmentul audiofililor, a castigat un premiu un sistem audio cubic, aparent format din alte cuburi. Acesta este compatibil cu AirPlay, care teoretic ar integra o putere de 80 W si care incorporeaza desigur si un dock pentru iDevice-uri .

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Ramane sa aflam mai multe informatii despre produsele LG si celelalte produse premiate la inceputul anului urmator. Pentru a vederea restul premiatilor accesati adresa http://www.cesweb.org/awards/innovations/2012-innovations-honorees.htm.