Letterbomb deblocheaza versiunea 4.3 de Nintendo Wii

, 11 Aug, 17:12

Cei pasionati de homebrew pe Nintendo Wii erau nevoiti pana acum sa se bazeze pe exploit-uri gasite in jocuri precum The Legend of Zelda: Twilight Princess, LEGO Indiana Jones sau Yu-Gi-Vah pentru a debloca software-ul consolei.

Din fericire pentru cei care nu au aceste jocuri si nici nu planuiau sa le cumpere, a aparut Letterbomb, un soft de hacking ce foloseste un bug din sistemul de mesagerie al consolei pentru  a duce la acelasi rezultat ca in trecut: instalarea Homebrew Channel in meniul consolei. De aici se pot rula diverse aplicatii care nu sunt aprobate de Nintendo, printre care se pot enumera playere de filme si muzica, playere de DVD-uri (un format pe care consola nu il citeste nativ), emulatoare dar si loadere de backup-uri dupa jocuri originale.

In timp ce pirateria este motivul principal pentru care Nintendo interzice asemenea programe sa ruleze pe Wii, este evident ca nu acesta este scopul majoritatii utilizatorilor de Homebrew Channel. Oricine vrea sa isi „upgradeze” consola Wii cu noi capabilitati ar trebui sa se intereseze de Letterbomb. Din pacate, daca ceva nu merge bine in timpul instalarii, va puteti alege cu o „caramida” marca Nintendo, asa ca studiati bine instructiunile inainte de a trece la treaba. Mai multe informatii pe site-ul HackMii.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail