Lethal Pro V2 – o jucarie cu functionalitate de sexta-pod [+VIDEO]

Lethal Pro V2 - o jucarie cu functionalitate de sexta-pod [+VIDEO]

lethal pro, lethal pro v2

Daca Joby Gorillapod nu este pe gustul vostru cand vine vorba de suport pentru aproape toate dispozitivele portabile, indiferent daca vorbim de camere DSLR sau chiar smartphone-uri cu afinitati de camera foto, exista o alternativa extrem de interesanta.

La „doar” 129$, la care puteti adauga 40$ dolari daca il vreti la usa oriunde in tara noastra, puteti cumpara un dispozitiv extrem de periculos, cel putin daca ne luam dupa nume, Lethal Pro V2.

Jucaria seamana cu un paianjen si este capabila sa suporte orice, indiferent daca vorbim de un telefon mobil, o camera compacta, un DSLR sau un mult mai mare iPad [review].

lethal pro, lethal pro v2

La doar 225 grame, extrem de compact daca decideti sa-l pliati, acest dispozitiv vine cu garantie pe viata, transferabila, si promite ca este aproape imposibil de distrus. Construit din fibra de carbon intalnita la navete spatiale, acest suport va permite sa imbratisati fara emotie greutati de pana la 624 grame. Marele avantaj al acestui design folosit in constructia Lethal Protection este ca permite utilizatorului sa-l agate de orice.

Tinand cont de compatibilitatea cu o gama foarte mare de dispozitive, s-ar putea sa nu fie o investie foarte proasta, ce ziceti?Citește și:
Etichete: