LePhone K2 – un nou smartphone maricel de la Lenovo

, 01 Dec, 11:05

dsc3276

Dupa ce a asaltat in aceasta saptamana piata asiatica cu produse portabile de diverse dimensiuni, Lenovo a incercat sa impresioneze audienta si cu un smartphone cu dimensiuni generoase, in conformitate cu trendul actual.

Lenovo LePhone K2 chiar daca nu are 5 inci ca sa-l faca un phoneblet, la 4,3 inci cu siguranta nu va va ridica probleme cand vine vorba de navigat pe internet sau vizionat un clip. In rest, pe langa panoul IPS, acest dispozitiv integreaza un chip dual core de la Qualcomm MSM8260 tactat la 1,5 GHz, 1 GB de memorie RAM si 1GB de memorie ROM.

De captura Full HD se ocupa un senzor de 8 megapixeli iar sistemul de operare preinstalat este un Gingerbread – Android 2.3.5. Acesta din urma cel mai probabil va putea fi upgradat la Ice Cream Sandwich, insa nu stim sigur.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Pretul de lansare este necunoscut, data de lansare de asemenea, nu mai ramane decat sa va ganditi daca va place numele de LePhone K2.

lenovo-lephone-k2-to-arrive-with-4-3-inch-ips-display-1-5ghz-du

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail