Leonardo DiCaprio promoveaza un smartphone chinezesc – Oppo X903

, 17 Aug, 11:40

oppo1oppo4

Nu stiu care ar putea fi motivul unei campanii publicitare cu Leonardo DiCaprio care se desfasoara la Paris pentru un smartphone chinezesc, decat ca respectivul produs va veni si dincoace de ocean.

Oppo, o companie care rareori spre niciodata a lansat produse adresate si altei piete decat celei chineze, se pare ca vrea sa-si deschida orizonturile. Produsul folosit pentru aceasta operatiune va fi un smartphone intitulat Oppo X903, iar pentru promovarea lui cu starul din Titanic sau Inception – depinde de cat timp i-ati urmarit cariera, a fost filmat ao serie de clipuri scurte cu tag-line-ul ,,Find me”.

Revenind insa la produs, e vorba de un smartphone cu Android, tastatura glisanta, un ecran IPS de 3,97 inci cu rezolutie WVGA, iar pentru a-si duce sarcinile la bun sfarsit respectiva jucarie va folosi un procesor Qualcomm Snapdragon MSM8255 cu frecventa de lucru egala cu 1 GHz.

V-ati convins?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail