Lenovo incearca domeniul notebook-urilor ultra compacte cu IdeaPad U400

Lenovo incearca domeniul notebook-urilor ultra compacte cu IdeaPad U400

Chiar daca nu o putem considera cea mai sigura sursa de informatii IT, lantul de magazine CircuitCity din SUA a pus in circulatie un nou model de notebook al brandului Lenovo cu ceva timp inainte de data de lansarea oficiala a acestuia.

919 dolari se pot transforma intr-un ultra portabil pe numit Lenovo IdeaPad U400 0993-29U, care vine cu un procesor Core i5 – 4230M la 2,4 GHz, include din fabrica 6 GB DDR3 si dispune de un hard disk incapator de 750GB. In ceea ce priveste sistemul de operare, acesta vine cu Windows 7 Home Premium 64 biti preinstalat, iar in ceea ce priveste designul, chiar daca aluminiul, care domina carcasa, aminteste de alte branduri decat Lenovo, din imagini cel putin, pare un notebook solid, compact si usor.

Partea video este asigurata de panoul de 14” LED backlit HD Display, combinat cu un cip grafic Radeon HD 6470M cu 1 GB memorie dedicata. Daca aveti o pasiune pentru fuga de cabluri, aceasta configuratie vine cu WiDi, tehnologia wireless creata de Intel pentru a trimite continut de intalta definitie catre un TV fara nici un fel de configuratii complexe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: