Lenovo coboara dimensiunea ultraportabilelor

Lenovo coboara dimensiunea ultraportabilelor

Lenovo Thinkpad X121, Lenovo X121, Thinkpad X121

Oamenii vor putere in notebook-uri compacte si, indeferent cat vor evolua procesoare Atom, cu greu vor putea face fata cererii. Pentru a satisface aceasta piata, Lenovo a coborat diagonala ecranului pana la 11,6 inci intr-o noua serie de notebook-uri intitulata X121e, disponibila doar in Europa si Japonia…

Lenovo Thinkpad X121, Lenovo X121, Thinkpad X121Carcasa este una singura pentru acest model la capitolul configuratii posibile, insa Lenovo va integra de la un Intel Core i3 – 2357 (Sandy Bridge) pana la un AMD Fusion E-350 sau un Fusion C-50, totul e sa va lasati convinsi de formatul ultra-portabilul.

Restul configuratiei promite un display cu o rezolutie de 1366 x 768, un hard disk de 320GB sau un SSD, desigur, o iesire HDMI si una VGA, 3 porturi USB 2.0 dintre care unul cu alimentare suplimentara, un card reader 4 in 1 si, daca aveti noroc, un cip dedicat care sa profite de WiMAX. Pe partea de autonomie, daca preferati versiuna cu procesor Intel si bateria de 6 celule, in specificatii se promit nu mai putin de 8 ore de autonomie la o singura incarcare. Toate acestea vor fi integrate in doar 1,4 Kilograme.

In ceea ce priveste pretul, cei care prefera un procesor AMD Fusion E-350 trebuie sa fie pregatiti sa cheltuiasca cel putin 399 euro, iar cei care prefera un Intel Core i3 cu Intel HD Graphics 3000 sa se pregateasca macar cu 724 euro. Modelul este deja disponibil pe website-ul japonez al companiei, restul website-urilor din Europa urmand sa il afiseze in zilele urmatoare.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Lenovo Thinkpad X121/|height={450px}]

Sursa: TCmagazine


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: