Lectii de pian cu dock pentru iDevice-uri

Lectii de pian cu dock pentru iDevice-uri

Piano Apprentice, Piano Apprentice ion audio, Piano Apprentice ipad

Chiar daca Ion Audio nu va spune foarte multe, sub numele de Piano Apprentice compania urmeaza sa lanseze in aceasta toamna unul dincele mai atractive dock-uri pentru iPad.

Cu doar 100 $, aveti o pianina cu 2 octave, o aplicatie pentru iPhone/iPad – Ion Piano Apprentice si, desigur, un iPad sau un iPhone pe care sa fie afisat continutul redat din taste. Aplicatia contine, pe langa cativa pasi pentru a intelege cantatul la pian, niste legaturi cu dispozitivul folosit folosit ca dock.

Acest pachet are menirea de a va ajuta sa cititi notele muzicale, sa vedeti mainile instructorului de pian Scott Houston cum  se plimba pe clapele virtuale, iar daca lucrurile nu evolueaza foarte repede va ajuta sa invatati sa cantati cu ajutorul tastelor luminate aferente notelor care urmeaza.

Tinand cont de numarul foarte mare de dispozitive de tip husa/dock a caror functionalitate este extrem de redusa, gadgetul descris mai sus integreaza un grad de functionalitate suficient de ridicat incat sa fac o treaba foarte buna din a justifica pretul de 100 dolari.

Mai ramane sa punem mana pe clape si bagam o pereche de casti pentru a testa si veridicitatea experientei marketate.

Citește și: