Lansarea PS Vita a fost un esec din cauza unor probleme software

Lansarea PS Vita a fost un esec din cauza unor probleme software

psp2-official-ui

Chiar daca inca se mai poate numara in ore perioada de cand este disponibil noul Vita al celor de la SONY in Japonia, problemele nu au incetat sa apara.

Incepand cu primele ore, initial sub forma unor cazuri izolate, problemele de stabilitate software, la care s-au adaugat si cele legate de modul total haotic in care functiona touchscreen-ul, au creat o mare de utilizatori nemultumiti. In principiu, fiecare produs nou are nevoie de o perioada de acomodare cu utilizatorii, insa in cazul PlayStation Vita numarul problemelor de tolerat se pare ca e in crestere.

Pentru a arata ca, din nou, nu se sfiesc sa admita ca au dat-o in bara, cei de la Sony deja au sarit sa isi ceara scuze, in timp ce un update de firmware a fost directionat catre toti utilizatorii, preventiv. Nu putem decat sa speram ca urmatoarele console vor fi de 1.000 de ori mai performante decat modelul din clipul de mai jos:

PS Vita

Pretul proaspat lansatei console porneste de la 240 euro, in varianta cu Wi-Fi, si ajunge la 280 euro in versiunea cu Wi-Fi si 3G.

Citește și: