Lansarea Duke Nukem Forever

Lansarea Duke Nukem Forever

Imposibilul a devenit posibil! Duke Nukem Forever, jocul care a promis marea cu sarea acum mai bine de 14 ani a fost in sfarsit lansat vineri, 10 iunie, in Europa. In Romania, insa am ales sa il lansam intr-o zi de sambata, dupa ce ne-am asigurat ca jocul intr-adevar exista, multiplayer-ul functioneaza, iar cei care lucreaza nu au  nici o scuza sa nu participe la eveniment. Astfel, sambata incepand cu ora 13 romanii au putut pune mana pentru prima data pe acest joc istoric.

Evenimentul a fost organizat in cadrul GameShop Concept Store, distribuitorul oficial 2K Games in Romania, si a fost organizat in parteneriat cu Nvidia, Gigabyte si theGameCAST. Fiecare dintre organizatori a adus cate ceva pentru a face din lansarea lui Duke Nukem Forever o experienta cat mai placuta. Nvidia a venit cu placile video si ochelarii 3D, Gigabyte cu celebrele sisteme transparente, iar theGameCAST s-a ocupat de organizarea concursului de multiplayer care s-a soldat cu premii consistente pentru fericitii castigatori.

Spre diferenta de alte evenimente, la lansare lui Duke nu au fost atat de multi participanti, insa acest lucru a adus de la sine o atmosfera mai prietenoasa. Cei care si-au cumparat jocul la fata locului au putut beneficia si de o reducere de pret a oricarui alt joc din magazin la jumatate, iar cei care nu au participat la concurs au avut la dispozitie jocul si in versiunile de Xbox 360 si PlayStation 3.

Nici problemele nu au ezitat sa apara. Statia de sunet a cedat nervos la scurt timp de la debutul evenimentului, iar conexiunea la internet a cazut de cateva ori (din fericire nu in timpul concursului). Per total a fost un eveniment placut si relaxant, chiar si din punctul de vedere al organizatorilor. Toti cei prezenti au plecat cu ceva acasa, fie ca a fost vorba de un poster, un tricou sau chiar jocul, in functie de locul ocupat in concurs. Un lucru este sigur: Duke Nukem Forever exista, este lansat si poate fi cumparat chiar acum din magazinele din Europa (de maine si in America). Impresii despre acest joc veti afla mai mult ca sigur din review-ul de pe Playtech.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Lansare DNF/]


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: