09 nov. 2011 | 10:21

LaCie Little Big Disk trece pe Thunderbolt, utilizatorii de Mac se bucura teribil

ACTUALITATE
LaCie Little Big Disk trece pe Thunderbolt, utilizatorii de Mac se bucura teribil

LaCie-Little-Big-Disk-with-Thunderbolt-TechnologyChiar daca interfata celor de Apple realizata in parteneriat cu Intel este fara probleme cea mai performanta din lume, din pacate nu exista o lista prea numeroasa de periferice compatibile.

O versiune de la LaCie Little Big Disk Thuderbolt SSD tocmai  a intra pe respectiva lista de dispozitive compatibile cu acest standard, dupa cum sugereaza si numele produsului.

Este vorba de popularul Little Big Disk si de o configuratie RAID 0 formata din 2 SSD-uri Intel 320, creata pentru a profita pe cat posibil de acest conector care in teorie poate atinge viteze de 10Gb in doua sensuri.

Din pacate, la 900$ s-ar putea ca pretul sa triumfe in fata succesului din lacie-little-big-disk-speed-test-5gb-1320735110piata, insa abia peste cateva luni vom putea afla daca am avut dreptate.

Cu toate ca produsul nici nu se va comercializa decat incepand cu sfarisitul acestei luni, cei de la Engadget au fost suficient de norocosi incat sa poata pune mana pe un sample pentru a-si forma o parere legata de performanta.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Concluzia? Face ce spune producatorul. Obtine niste rezultate spectaculoase in ceea ce priveste ratele de transfer la citire(474,8 MB/s) si la scriere (252,4 MB/s), este o solutie de de backup extrem de performanta si nu prea pare sa aiba nici un defect in afara de pret. In definitiv, aceasta sigla de pe ambalaj – Proffesional SSD – nu putea fi foarte ieftina.