LaCie a inceput un nou parteneriat hard drive… cu Porsche [+VIDEO]

, 29 Iun, 09:21

HDD LaCie Porsche Design, LaCie Porsche Design

Desi LaCie are un portofoliu destul de impresionant de designeri cu care a colaborat in trecut, chiar si pentru produsele actuale, compania a optat pentru colaborarea cu nou nume rezonant din design.

Astfel, Porsche s-a angajat sa creeze doua modele de hard drive, gravate cu logo-ul Porsche Design: un model compact cu alimentare exclusiv pe USB, construit in jurul un hard disk de 2,5 inci, si unul nu la fel de portabil, de 3,5”, dar mai incapator. Ambele modele sunt realizate din aluminiu eloxat rezistent la zgarieturi si gazduiesc cu  mandrie inclusiv un port pentru cablu USB 3.0.

HDD LaCie Porsche Design, LaCie Porsche DesignCa pret, daca P9220 incepe de la aproximativ 105 dolari pentru 500GB, modelul P9230 de 3,5 inci vine in variantre de 1TB si 2TB, asociat unui pret  estimativ de 120-140 dolari.

Oricum, e timpul pentru o schimbare de atitudine, incepand cu numele Porsche si terminand cu performanta pe care doar hard disk-urile autentice o pot avea. Chiar si daca vorbim de USB 3.0, astfel de dispozitive compacte au toate sansele sa se inmulteasca, tinand cont de greutatea si dimensiunile extrem de mici, de 71 x 18 x 130 mm si 270 grame, pentru cel de 500GB, si de 120 x 190 x 38 mm si 1 kg, pentru cel de capacitate mare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail