Kung Fu Panda 2: The Video Game – Jocul e lansat [+VIDEO]

Kung Fu Panda 2: The Video Game – Jocul e lansat [+VIDEO]

Kung Fu Panda 2, Kung Fu Panda 2 the video game

Kung Fu Panda 2: The Video Game, publicat de THQ, tocmai a fost anuntat pentru Romania. Titlul reprezinta jocul video oficial al filmului de animatie 3D Kung Fu Panda 2, care va rula pe marile noastre ecrane de astazi, din 10 iunie.

Asemeni filmului omonim, jocul amesteca, pe tot parcursul aventurii pline de umor, concepte taoiste si budiste cu semnificatii profunde. Jucatorii intra in actiune alaturi de Po, The Furious Five, Shifu, Croc si Ox si lupta impotriva lupilor, gorilelor si clanurilor de Dragoni Komodo conduse de catre Xaio Dan. Noi stiluri de lupta, confruntari pline de adrenalina, miscari complet inedite, strategii complexe de rezolvare a problemelor – totul pentru salvarea stilului Kung Fu!

Kung Fu Panda 2: The Video Game este disponibil in format Nintendo Wii si DS/DSi/DSi XL, la 200 lei, precum si Sony PlayStation 3, la 250 lei.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Kung Fu Panda 2 The video game/|height={500px}]

Citește și: