Kodak Waterproof Playfull – o camera pentru aventuri sub apa

Kodak Waterproof Playfull – o camera pentru aventuri sub apa

kodaks-waterproof-playfull-records-your-pool-parties-in-720p-l

Chiar daca aproape orice smartphone din ultimii doi ani filmeaza in rezolutia 720p, nimic nu se compara cu un compact al unei firme cu renume in domeniul capturii de imagini. Kodak Waterproof Playfull nu numai ca filmeaza, insa face acest lucru in locuri in care telefonul mobil ar muri instant.

In cazul de fata vorbim de un aparat care cantareste 85 grame, si care este mai subtire de 1,25 cm, avand pe latime 5,6 cm si pe lungime 9,4 cm. Performanta iese la iveala si din faptul ca pe langa un senzor  CMOS 1/4 si o lentila 31mm (4:3) (echivalentul a 35mm), aparatul integreaza si un display TFT LCD de 2 inci cu o 112,300 pixeli. Pe langa cei 18MB de memorie interna pentru experimenta aparatul suporta carduri SD si SD HC de pana la 32GB.

La capitolul de creare de material video, inregistrarea se face in rezolutia 720p in format MPEG-4 cu sunet AAC-LC sau in rezolutia WVGA 848 x 480, in acelasi format de fisier, ambele cu o viteza de 30 cadre pe secunda. Chiar daca nu e un subiect de mandrie, si este ultimul element pe lista de activitati pe care le puteti intreprinde cu acest aparat, jucaria celor de la Kodak poate face si fotografii la 1 MP in format 4:3.

Punctele forte ale lui Kodak Waterproof Playfull sunt insa altele: posibilitatea de filmare sub apa pana la 3 metri adancime in conformitatea cu standardul IEC 60529 IPX8, rezistenta la praf in conformitate cu standardul IEC 60529 IP6X, si rezistenta la caderi de pana la 1,5m pe placaj  in conformitate cu standardul armatei americane MIL-STD-810F.

Bateria integrata se poate incarca la 5 V DC, iar prin intermediul port-ului USB 2.0 se poate decarcarca continut. Nu in ultimul rand, cei care vor sa afiseze materialul direct pe un display vor trebui sa caute in spatele device-ului un capac extrem de compact care ascunde un port HDMI.

Camera este disponibila pentru precomanda pe magazinul online al companiei acum la un pret extrem de corect de numai 99,95$ cu data de livrare de 14 octombrie 2011.

PlayFull_Waterproof_A4_7_28.indd

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI