Klipsch intra in domeniul castilor high end cu Mode

Klipsch intra in domeniul castilor high end cu Mode

Castile ar putea fi una din achizitiile a caror calitate ne-o permitem mai mult decat in alte domenii. Din pacate, aceasta pereche de 350$ nu se incadreaza in categoria de casti pe care si le poate permite oricine. Compania Kipsch specializata, in trecut pe casti in-ear, a incercat in trecut marea cu degetul cu un singur model de casti over ear – Image One. Acum, avem de a face cu o alta exceptie de la regula, si chiar daca abia la sfarsitul acestui an le vom putea gasi pe raft, detaliile sunt suficiente pentru a ne face o parere concludenta despre noul model Mode.

Aceastea includ un sistem de depozitare prin plierea fiecarei casti in parte spre interior, iar sonorizarea este asigurata de 4 difuzoare. Dintre acestea 2 dintre ele au diametrul de 40mm si se ocupa de sunetele medii si joase, iar alte doua tweetere se ocupa de inalte. Presiunea pe ureche este asigurata de doua perne din piele de calitate si pentru a continua tredul initiat de castile Beats By Dre, aceasta pereche va veni insotita de doua cabluri detasabile cu mufa de 3,5mm, dintre care unul va veni cu microfon pe fir si butoane media compatibile cu iPhone.

Cel putin din specificatii, daca functia de anulare a zgomotului de fond este motivul pentru care va orientati catre aceste casti, producatorul promite 45 de ore de activitate la o singura incarcare a bateriilor, o cifra extrem de atractiva din multe puncte de vedere.DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: