Kingston WiDrive – hard disk extern pentru iDevice-uri

Kingston WiDrive - hard disk extern pentru iDevice-uri

2011-07-06-dsc07086

Chiar daca multi dintre noi au facut un efort financiar major pentru a-si achizitiona un iPhone, iPad sau un iPod Touch, tinand cont de multitudinea de aplicatii, melodii, clipuri video sau fotografii, indiferent daca aveti un model cu 16, 32 sau chiar 64GB (iPod Touch sau iPad), spatiul acesta tinde sa devina insuficient.

2011-07-06-dsc07089

Pentru aceasta problema, Kingston, un brand cu rezonanta in domeniul stocarii, a creat Wi-Drive, un dispozitiv cu 16 sau 32GB de spatiu.

Cu preturi de 130$, respectiv 175$, incepand cu 25 iulie veti putea achizitiona un dispozitiv ce va crea un hotspot pe care sa pastrati acelasi tip de informatii pe care le puteti stoca si pe memoria interna a portabilului Apple.

Avantajul acestui aparat nu foarte ieftin este ca permite mai multor utilizatori simultan, prin intermediul unei retele wireless N, sa acceseze acelasi pachet de informatii. Cu o autonomie de 4 ore, poate chiar mai mult daca nu va uitati la filme, Wi-Drive-ul, cand este pornit, genereaza o retea wireless la care va puteti conecta cu aparatul vostru cu iOS pentru a-i accesa continutul.

Fata de alte dispozitive asemanatoare, Wi-Drive-ul functioneaza si ca bridge sau AP, reusind astfel sa integreze pe langa un numar de 16 sau 32 GB suplimentari de spatiu si o conexiune la internet. Din pacate, trebuie sa accesati pagina de configurare a dispozitivului printr-un browser web si de aici sa alegeti reteaua Wireless la care vreti sa va conectati.

2011-07-06-dsc07104-600

Dupa ce ati conectat hard disk-ul extern la PC printr-un cablu mini USB obisnuit pentru a copia continut pe el, ca pe ori alt stick, nu mai trebuie decat sa instalati si aplicatia proprietara a celor de la Kingston pentru iPhone sau iPad. Dupa aceste etape, daca v-ati conectat la punctul de acces creat de Wi-Drive si ati intrat in aplicatie puteti accesa fara probleme, printr-un browser de fisiere extrem de prietenos, tot ce aveti pe hard disk. Din acel moment puteti rula clipuri video, printr-o interfata asemanatoare cu cea din iPod, puteti asculta muzica, sau puteti viziona cateva poze, toate acestea, atat singur cat si cu familia de posesori de iDevice-uri.

Trecand peste pretul extrem de mare, tinand cont ca aveti un beneficiu major in ceea ce priveste stocarea, intr-un format compact si subtire, Wi-Drive este una din solutiile eficiente de stocare, mai ales in cazul in care aveti mai multe de un iDevice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: