Kinect vine si pe PC

, 24 Noi, 14:41

microsoft kinect pc

De la lansarea sa si pana acum, Kinect a fost asteptat sa ajunga si pe PC, insa nu se stia clar cand si in ce mod ne vom putea bucura de aceasta lansare.

Cei de la Microsoft au precizat ca acest moment se apropie si odata cu disponibilitatea pentru PC, Kinect va suferi unele modificari la nivel hardware, cat si cateva ajustari de firmware. Printre aceste modificari anuntate se numara mai multe update-uri care ii vor permite senzorului sa isi extinda modul de utilizare.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Ca noutate, Kinect va fi capabil sa „vada” in apropiere, la distante de 50 de centimetri si chiar mai putin. Acest „near mode” va permite dezvoltatorilor sa gandeasca si sa teste o serie de noi aplicatii.

Microsoft a anuntat si proiectul: „Kinect Accelerator” menit sa ofere asistenta si fonduri companiilor din domeniul tehnic, care vor dori sa utilizeze si sa implementeze senzorul in diferite arii ale industriei.

Sursa: T3

 

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail